Фирмите с които работим

EGLO

Стартирането на голeмият успех нa фирма EGLO е през 1969 година. Тогава Лудвиг Обвиесер открива компанията за осветителни тела EGLO. Важен e моментa през 1976 г. когато започва изграждането на първите собствени помещения в Пил в Тирол(Австрия).

От средата на 80-те години EGLO определено е един от водещите производители на осветителни тела в Европа с богата и разнообразна колекция. Чрез последователното отваряне на нови пазари след създаването в момента фирмата разполага с 70 офиса по света.

Днес, EGLO един от най-успешните световни доставчици на декоративни осветителни решения за потребителския пазар.

 

 

 

ESTO

ФИЛОСОФИЯ на фирмата за осветителни тела ESTO Светлина за живота, за индивидуалния стил на вашият дом!

Светлина за живота!- този лозунг обобщава философията на австрийската фирма за осветление ESTO

ESTO вярват, че осветлението е най-важният фактор в изразяването на индивидуалния стил във Вашият дом.

“Правилната” светлина дава комфорт, топлина и уют. Оптимално взаимодействие между всички източници на светлина е от съществено значение за създаването на истински индивидуална атмосфера във вашия дом.

ESTO се е утвърдила в Европа като надежден партньор за най-високо качество осветление за дома. Силата на компанията се крие в комбинацията от най-добрият дизайн и изключителни висококачествени материали. В продуктите на ESTO се наблюдават акценти от културата на Австрия, Италия и Словения , които се изразяват в уникална комбинация от креативност и опит от тези три страни.

 

 

TOP BULB
GLOBO
FABAS
LEUCI
AURA
LUXEL
EDI LIGHT
WOFI
VITOONE
IDEAL LUX  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*